Pella Voice
People

Η μάγισσα: Άρχισε γυρίσματα η νέα σειρά του ΑΝΤ1 από τους δημιουργούς των «Άγριων Μελισσών»

Η ολοκλήρωση των «Μελισσών» άφησε ένα μεγάλο κενό στις καρδιές των τηλεθεατών που δέθηκαν με τους ήρωες της σειράς στα τρία χρόνια που προβάλλονταν. Μας έλειψαν τα γνώριμα πρόσωπα των πρωταγωνιστών, εκείνων που δεν βρήκαν φέτος «καταφύγιο» στον «Σασμό» ή στο «Μαύρο Ρόδο», η ιδιαίτερη οπτική γωνία των σεναριογράφων, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, και του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου.

Ευτυχώς λοιπόν, ο Λευτέρης Χαρίτος, με μια λακωνική ανάρτησή του, σηματοδότησε την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα σειρά της «ομάδα» «Η μάγισσα» που θα δούμε προσεχώς στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για την σειρά που αντικατέστησε το «Ντέρτι» στον σχεδιασμό του σταθμού, στην οποία τον κεντρικό ρόλο θα κρατάει η «Ασημίνα» των «Άγριων Μελισσών», η αγαπημένη του κοινού Έλλη Τρίγγου, πλαισιωμένη από γνωστούς συναδέλφους της όπως ο Γιώργος Γάλλος, ο Αναστάσιος Ροϊλός και ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Λευτέρης Χαρίτος σήμανε το καμπανάκι της «έναρξης» με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στην οποία σημειώνει «Η Μάγισσα» και «ΑΝΤ1». Στην φωτογραφία, που καταλαβαίνουμε ότι είναι από ένα από location των γυρισμάτων, βλέπουμε μια απομονωμένη παραλία στην οποία η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει στοιβάξει καφάσια, καλάθια και τομάρια ζώων.

Ποια είναι η «Μάγισσα»

Η πλοκή της σειράς εξελίσσεται στο διάστημα πριν και κατά τη διάρκεια της ελληνικής επανάστασης στη Μάνη. Δύο οικογένειες που τις χωρίζουν ποταμοί αίματος ενώνονται με έναν γάμο.

Από αυτό τον γάμο γεννιέται ένα μωρό, σύμβολο συμφιλίωσης και ομόνοιας. Όμως, σαράντα ημέρες από τη γέννησή του, το βρέφος εξαφανίζεται δίνοντας τροφή στην παλιά έχθρα.

Όλες οι υποψίες θα πέσουν σε μια υπηρέτρια της οικογένειας. Όμως ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους;

Ένα crime thriller που εστιάζει στις ιστορικές διεργασίες αλλά και στις ζωές των ανθρώπων της εποχής.

Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Παρόμοια Άρθρα

Γιώργος Καραμίχος: Τα θύματα καταστράφηκαν για το υπόλοιπο της ζωής τους

Nikoleta

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι λέει ο δικηγόρος αδελφός του. Η γνωριμία ο γάμος και το γεύμα με τη σύζυγό του

Nikoleta

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο για να είναι όλοι… ευχαριστημένοι»

Nikoleta