Pella Voice
Πολιτική

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: το 2023 οι εκλογές, ίσως και πριν τις Πανελλαδικές!


«Εκλογές θα γίνουν το 2023, το λέμε επίμονα και καθαρά. Τον εκλογικό χρόνο δεν τον αντιμετωπίζουμε στο πλαίσιο μικροκομματικών παιχνιδιών. Το 2023 είναι η τελευταία χρονιά της τετραετίας, αν γίνουν τον Ιούλιο ή γίνουν τον Απρίλιο πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις (ΣΣ ανακοινώθηκε ήδη ότι θα διεξαχθούν αρχές Ιουνίου του 2023), δεν έχει μεγάλη σημασία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Για τον εκλογικό νόμο ανέφερε πως «συζητάμε και λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο κόσμος που θα ψηφίσει. Όταν γίνουν εκλογές το 2023, ο κόσμος θα λάβει όλα τα ζητούμενα για να αποφασίσει. Ο πρωθυπουργός θα δώσει καθαρή απάντηση για τον εκλογικό νόμο στη ΔΕΘ, στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής».

Ο κ. Οικονόμου είπε ακόμη πως ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα ανακοινώσει μέτρα άμεσης ανακούφισης, αλλά και πιο μόνιμα μέτρα, σημειώνοντας πως «θα είναι μέτρα που περιμένει να ακούσει η κοινωνία».

«Θα συνεχιστεί η οριζόντια στήριξη σε όλους για τους λογαριασμούς του ρεύματος και δεν θα εξαιρεθεί κανείς από την ενίσχυση», επεσήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

 

 



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Mυθική και μοναδική ατάκα της Τζάκρη σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

news

Ο Ν. Φαρμάκης έδειξε, με την παρέμβασή του για την ΕΒΟ Αιγίου, ότι δεν προσκυνάει κανέναν

Χρήστος Βεργαναλάκης

Με παρέμβαση Κατσανιώτη οι πλημμυροπαθείς Πάτρας και Δυτ. Αχαϊας παίρνουν έκτακτη αποζημίωση

Χρήστος Βεργαναλάκης