Pella Voice
Πολιτική

Επώνυμος Συριζαίος για Κασσελάκη: Ονειρό του να συνεργάζεται με τη ΝΔ στα μεγάλα θέματα!


Ολομέτωπη επίθεση στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη από το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Αριστείδη Μπαλτά.

Ο Αριστείδης Μπαλτάς, αφού θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με την υποψηφιότητα Κασσελάκη, αναλύει και παραθέτει δηλώσεις του υποψήφιου προέδρου του κόμματος και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Ένα από τα συμπεράσματα που καταλήγει ο κύριος Μπαλτάς όπως γράφει στο άρθρο του είναι ότι «ο κ. Κασσελάκης διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προκειμένου να τον μετατρέψει το ταχύτερο δυνατό σε αντίγραφο του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ ώστε να συνεργάζεται με τη Ν.Δ. σε όσα αφορούν τα μεγάλα ζητήματα της χώρας.

Ακόμη και αν έτσι η διάκριση Αριστερά/Δεξιά εξαερώνεται, ενόσω η ίδια η Αριστερά, μαζί με ολόκληρη την ιστορία της, εξαφανίζεται από την πολιτική σκηνή. Παροντισμός χωρίς όρια.

Κατά τη γνωστή αποστροφή Μητσοτάκη (για τον οποίο ο κ. Κασσελάκης εξακολουθεί να τρέφει «μεγάλο σεβασμό»): «Ποιος ενδιαφέρεται για το τι και το πώς της δολοφονίας του Λαμπράκη;».

Αλλά είπαμε: Η δημοκρατική γενναιοδωρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι απέραντη. Μπορεί να φτάσει μέχρι του σημείου όπου οι φίλοι-μέλη του (τους οποίους ο κ. Κασσελάκης είχε σπεύσει να χαρακτηρίσει ως «not sophisticated enough») μπορούν να ψηφίσουν χαρωπά και χωρίς δεύτερη σκέψη την αυτοκατάργησή του».



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Ολα όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην περιοδεία του στην Ηλεία!

Μπέσκος σε Αλεξοπούλου: Με το σιδηροδρομικό σταθμό Αιγίου θα κάνετε κάτι;

news

Ο Κώστας Μάρκου καρφώνει βουλευτές και στελέχη της ΝΔ για το ΚΥ Καλαβρύτων

news