Pella Voice
Κοινωνία

Σήμερα στην Θεσσαλονίκη η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού


Στη Θεσσαλονίκη θα τελεστεί σήμερα (29/12) η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, έπειτα από πολυήμερη μάχη που έδωσε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 13:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και ο ενταφιασμός του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Στο μεταξύ, νέες συλλήψεις αναμένονται για την υπόθεση των επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο κλοιός γύρω από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στα επεισόδια φαίνεται πως στενεύει, καθώς οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει δεκάδες άτομα και έχουν σαφή εικόνα για την ιεραρχική δομή και τους αρχηγικούς ρόλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί από το Τμήμα Αθλητικής Βίας φαίνεται πως γνωρίζουν πλέον τους τέσσερις «καθοδηγητές», οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη. Οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητούνται στοιχεία και για τους άλλους δύο οργανωμένους οπαδούς, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.



Source link

Παρόμοια Άρθρα

«Σηκώστε τέντες»: Έρχονται βροχές με ριπές ανέμων έως 9 μποφόρ!

news

Γλυκά Νερά: Σε νέα φάση η έρευνα – Το κίνητρο, τα τηλεφωνήματα και το τρίτο πρόσωπο

Nikoleta

Νέα απάτη: Ανθοπώλης έχασε πάνω από 20.000 ευρώ

news