Pella Voice
Κοινωνία

Δείτε σε τι κατάσταση είναι η μισή Ελλάδα από την κακοκαιρία!


Ασύλληπτη καταστροφή σε αρκετές περιοχές της χώρας, οι οποίες πλήττονται από την κακοκαιρία Daniel και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που την συνοδεύουν.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν την κατάσταση ως «αποκλεισμό του Νώε», αφού οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν μετατρέψει ολόκληρους οικισμούς σε ποτάμια, με τους χειμάρρους που δημιουργούνται να παρασέρνουν στο πέρασμά τους αυτοκίνητα, δέντρα και ό,τι άλλο βρουν!

Εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν χωρίς νερό και ρεύμα, ενώ η κακοκαιρία έχει στοιχίσει την ζωή και σε έναν κτηνοτρόφο, που εντοπίστηκε χθες το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του.

Σήμερα στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρίσκονται Μαγνησία, Καρδίτσα αλλά και Πελοπόννησος, με μαρτυρίες κατοίκων να προκαλούν ανατριχίλα.

Η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Μαγνησία τα τελευταία 24ωρα είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί στη μέση ο δρόμος που οδηγεί προς το νότιο Πήλιο.

Δραματική ήταν η επιχείρηση διάσωσης του οδηγού, με τους άντρες της ΕΜΑΚ να κατεβαίνουν κάτω στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε αναποδογυρίσει και προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον οδηγό του οχήματος.

 



Source link

Παρόμοια Άρθρα

Ανατριχιαστική αποκάλυψη του Μega για τους θανάτους των κοριτσιών: «Συνοδευόταν από τη μητέρα της…»

news

Πολάκης: Ζούμε εποχές Ιεράς Εξέτασης του Μητσοτατικού κράτους

Χρήστος Βεργαναλάκης

Είναι θεάρα η Δανάη. Εστειλε νέο…sms στη Λατινοπούλου!

news